Mieletön Hypnoterapiapalvelut

Kun sinä olet valmis muutokseen, me autamme!

Nykyaikaisen psykologian ja hypnoterapian tekniikoita käytetään moninaisten ongelmien hoitoon ja itsensä kehittämistarkoituksiin. Hoidettavat asiat vaihtelevat fyysisistä sairauksista psykologisiin ongelmiin, käyttäytymiseen liittyvistä rajoituksista kognitiivisiin haasteisiin ja tunneperäisistä traumoista henkiseen kehitykseen. Myös huippusuorituksiin tähtäävillä alueilla mielen valmentaminen johtaa erinomaisiin tuloksiin.

Tällä sivulla voit tutustua kolmeen palvelukategoriaamme:

 1. Vapaudu elämää rajoittavasta terveydentilasta
 2. Tukea äkillisen elämänmuutoksen läpikäyntiin
 3. Yllä huippusuoritukseen urheilussa, terveydessä, uralla tms.

1. Onko sinun vaikea selvitä arjesta?

Oletko tilanteessa, jossa tunnet kokeilleesi kaikkea, mutta mikään ei ole auttanut? Ehkä taistelet masennuksen, ahdistuksen, paniikkihäiriön, pelkotilojen, vakavan kivun tai jonkun muun elämää rajoittavan tilanteen kanssa.

Muistat menneet hyvät ajat ja syvällä sisimmässäsi toivot, että jotenkin sinäkin voit päästä takaisin siihen olotilaan, ellei jopa paljon parempaan tilaan. Tämä vaatisi, että pääsisit nyt yli siitä, mikä edessäsi tuntuu lähes synkältä vuorelta. Kaikki vain tuntuu liian vaikealta yksin, etkä tiedä kenen puoleen kääntyä. Mahdollisista lääkkeistäkään ei juuri ole apua pidemmän päälle, vaikka ne saattavat joitain oireita helpotaakin.

Nyt, tälle sivulle löydettyäsi olet tullut oikeaan paikkaan. Mieletön Klinikalla käytämme testattuja ja hyväksi havaittuja tekniikoita, jotka ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita luomaan pitkäkestoisia muutoksia parempaan. Me työskentelemme kanssasi henkilökohtaisesti, ja pidämme huolen, että lähestymistapa on räätälöity sinun yksilöllisiä tarpeitasi varten. Me myös opetamme sinulle tekniikoita, joita voit käyttää itsenäisesti hoitokertojemme välillä.

Me työskentelemme kohti nopeita tuloksia. Vaikka haluaisimmekin koko elämän mittaisia asiakkaita, me uskomme, että on meidän vastuullamme auttaa sinua pääsemään yli pahimmasta niin nopeasti kuin mahdollista. Haluamme opettaa asiakkaitamme ohjaamaan itseään vaikeiden aikojen läpi tulevaisuudessa itsenäisesti, jotta jatkuvaa riippuvuussuhdetta terapiaan ei synny. Me työskentelemme yhden ongelma-alueen parissa maksimissaan 6-10 kertaa (Jotkut moniulotteiset tapaukset saattavat vaatia useamman kerran, mutta 6 kerran jälkeen koet jo selviä muutoksia parempaan).

Älä vain sokeasti usko meitä – katso itse:

Hypnoterapian ylivertaisuus on osoitettu monissa tutkimuksissa. Alla esimerkkinä tiivistelmä Dr. Alfred A. Barrioksen (Ph.D.) tutkimuksesta psykoterapiakirjallisuudessa todetuista hoitomuotojen tehokkuuksista:

Hoitomuoto

Parantumisprosentti

Psykoanalyysi

38% – 600 hoitokerran jälkeen

Käyttäytymisterapia

72% – 22 hoitokerran jälkeen

Hypnoterapia

93% – 6 hoitokerran jälkeen

Lähde: American Health Magazine

Monessa muussakin empiirisessä tutkimuksessa on todettu, että hypnoterapian tehokkuus ahdistuneisuuden, masennuksen ja stressiin liittyvien oireiden hoidossa (kuten unettomuus, lihasjäykkyys, murehtiminen jne.) on muita metodeita selvästi parempi.

Huom: Jos käytät reseptilääkkeitä johonkin diagnosoituun psykologiseen sairauteen, varmista lääkäriltäsi, että voit turvallisesti vastaanottaa hypnoterapiaa. Me vaadimme lääkärisi hyväksynnän ennen kuin aloitamme hoidot.

 

2. Tarvitsetko tukea äkillisessä elämäntilanteen muutoksessa?

Elämä voi joskus olla vaikeaa. Saat potkut, sinun pitkäaikainen suhteesi on loppu, lähimmäinen kuolee tai saat kuulla lääkäriltäsi huonoja uutisia. Toisaalta voi olla, että olet saanut ylennyksen, etkä tiedä kuinka vastata uuden roolin vaatimiin haasteisiin, tai miten suhtautua uuteen juuri alkaneeseen ihmissuhteeseen.

Yleensä ajan kanssa asiat helpottavat. Tiedät sen, mutta se ei auta sinua NYT, tässä hetkessä. Jokainen oppii ja mukautuu lopulta, mutta sinusta tuntuu, että on oltava parempi tapa päästä yli elämän kuopista kuin vain istua ja odottaa ajan kuluvan. Tai ehkä siitä on jo kulunut pitkä aika. Joka tapauksessa haluat nyt tehdä mitä voit auttaaksesi itseäsi, parhaalla mahdollisella tavalla, ja jatkaa elämääsi. Haluat löytää tasapainon uudelleen.

Tällaisissa tilanteissa hyvät selviytymismekanismit ovat korvaamattomia. Usein tarvitsemme uusia työkaluja ja tekniikoita kohdataksemme uuden tilanteen rehellisesti, mutta rauhassa ilman tunteiden syöksykierrettä. Luodessamme kestävän kommunikaatiokanavan alitajuntaan voimme vapauttaa tunneperäisen patouman turvallisesti ja sen jälkeen päästä yhteyteen niiden voimavarojen kanssa, jotka meillä jokaisella on käytettävissämme.

Käyttämämme metodit ovat kliinisesti todennettuja ja monien aikaisempien asiakkaiden palautteiden perusteella käyttämämme tekniikat ovat hellävaraisia ja tehokkaita. Jo muutaman hoitokerran jälkeen huomaat eron päivittäisessä elämässäsi, ja olet matkalla pysyviin tuloksiin.

3. Olet alasi parhaimmistoa, ja haluat pysyä huipulla tai saada kilpailuedun?0c services

Tiedät, että osaat alasi/lajisi, olet hyvä tyyppi, olet panostanut aikaa, rahaa, ja energiaa vuosien aikana kehittääksesi itseäsi, ja haluat huipulle. Kuitenkin kun paine kasvaa suureksi, jotakin tapahtuu ja menetät sen ”touchin”. Tunnet hermostuvasi ennen kisaa, vatsa menee löysälle ja haluat oksentaa juuri ennen kuin pitäisi nousta lavalle. Ne samat itseäsi sabotoivat ajatukset kiertävät kehää päässäsi. Tai ehkä kaikki vaan tuntuu tällä hetkellä takkuiselta, ja mikään ei kulje kuten haluaisit.

Olipa kyse urheilusuorituksesta, FX treidauksesta, myyntikeikasta, julkisesta esiintymisestä, deittailusta ja vaikka ongelmista makuuhuoneen puolella, Mieletön Peak Performance palvelut saattavat olla juuri se puuttava pala sinun menestystarinastasi.

Lähestymistapamme huippusuorittajille koostuu pääosin kahdesta osasta:

 1. Varmistamme, että sinulla ei ole muistoja menneisyydestä, jotka hidastavat sinun matkaasi huipulle. Alitajuntamme on kuin suuri varastorakennus täynnä muistoja, kokemuksia, ajatusketjuja ja syvälle juurtuneita käyttäytymismalleja. On tärkeää tehdä rauha niiden asioiden kanssa, jotka saattavat nousta esiin ja sabotoida suoritustasi paineen kasvaessa.
 2. Käytämme useita mielen hallinnan ja valmennuksen tekniikoita, kuten suora suggestio, positiivinen ankkurointi ja muita hyväksi havaittuja metodeita alitajunnaisten voimavarojen valjastamiseksi. Luomme ikään kuin nopean moottoritien tiedostamattomien resurssien ja tietoisten toimintakeskusten välille, mikä edesauttaa sinua pääsemään flowhun silloin, kun sinun haluat laittaa parastasi.

Ota menestyksesi haltuun NYT ja varaa aika.

Sports

 • Peak state for competition
 • Training motivation
 • Managing nerves
 • Dealing with disappointment

Business/Study

 • Fear of public speaking
 • Improving sales
 • Sharpening the logical skills
 • Attracting success
 • Time management

Motivation

 • Enhanced learning techniques (Speed reading)
 • Focus / Memory

Social

 • Boundary setting
 • People skills
 • Dating skills
 • Develop superior relationship skills
 • Improving sexual ability
 • Managing emotions
YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​