Katjan tarina

Seurasin vuosia sitten unelmaani ja muutin Länsi-Australian Perthiin, kaupunkiin, jossa aurinko paistaa 265 päivänä vuodessa ja elämä on juuri niin leppoisaa kuin me täällä Suomessa Australiasta ajattelemme.

En silloin osannut arvata, että se muuttopäätös johtaisi lopulta suoranaiseen elämän mullistuksien ketjuun seuraavan kuuden vuoden aikana: päädyin terveyteni suhteen todella pohjalle, kehoni näivettyi, sitten lihosin, kävin läpi avioeron syvästi rakastamastani miehestä, löysin vuolaasti virtaavan rahahanan, ja sitten lähes menetin koko omaisuuteni, hankin kolme uutta ammattia, ja kolme yritystä, löysin sydänyhteyden mieheen, joka monella tavalla auttoi muuttamaan maailmani lopulta onnellisen hykerryttäväksi.

Pisin ja emotionaalisesti rankin osuus oli terveyteni heikentyminen ja painonnousu. En päässyt siitä yli enkä ympäri. Pysyäkseni edes jollakin tavoin oman elämäni ohjaksissa ja nostaakseni itseni alakulon alhosta kerta toisensa jälkeen kokeilin avoimesti uusia hoitokeinoja, erikoistuneiden asiantuntijoiden apua, meditointitekniikoita, itsensäkehittämismetodeita, erilaisten valmentajien, henkisten parantajien, shamaanien ja intuitiivisten parantajien palveluita. Kaikki nämä opettivat minulle valtavasti, mutta mikään ei tarjonnut ratkaisua, jota epätoivoisesti etsin. Mikään ei tuntunut toimivan.

Olin jo lähellä luovuttaa, kunnes kuulin hypnoterapiasta. Se oli jotain, jota en ollut vielä koittanut. Hyvin lyhyessä ajassa opin näkemään, mitä tein itselleni. Tulin tietoiseksi siitä osasta itsessäni, jota olin aiemmin oppinut välttelemään, kieltämään, torumaan, vähättelemään, häpeämään, syyllistämään ja laiminlyömään monin muin tavoin. Löysin tietoisuuden ja tiedostamattoman rajapinnan, ja sen miten kommunikoida alitajunnan kanssa. Muutokset syntyivät nopeasti ja painoni tippui vaivatta.

Näiden vuosien aikana näin kuinka moni ihminen etsii vastauksia ongelmiinsa erilaisista hoitomuodoista. Uskon, että jokaisen on etsittävä ja löydettävä oma polkunsa, ja että matkan tarkoitus on matka itse, ei välttämättä päämäärään pääseminen. Jos kuitenkin voin auttaa sinua tai jotakuta toista löytämään oikotien, jota on miellyttävä kulkea ja se vie sinut päämäärääsi, lähdetkö mukaan?

Erityisesti sydäntäni lähellä ovat seuraavat alueet:

  • Stressin hallinta
  • Pakonomainen kiintyminen / riippuvuudet
    • Ura
    • Läheissuhteet
  • Surun ja menetyksen käsittely
  • Tunne-elämäntasapaino
  • Parisuhdeasiat

Hoidot suomeksi tai englanniksi.

Chris McLeod

Meet Chris our Principal Mind Trainer

Master Clinical Hypnotherapist, B.Sc. (Chemical Eng), B.Sc. (Accounting)

Chris is a trusted tour guide into your mind. He wants to help people to unlock the secret to their own freedom and happiness, and to experience every day with the joy that life has to offer. Chris believes in the infinite capabilities of the human mind, and that each and every one of us is their own healer.

 

Click to read a bit about Chris

Katja Laukkanen

Tutustu Katjaan, toiseen johtavaan hypnoterapeuttiimme

Dip. Of M. Psych, KTM 

Katja on intohimoinen kokonaisvaltaisen terveyden puolestapuhuja. Hän haluaa auttaa muita löytämään parhaan mahdollisen tavan elää ja toimia tasapainoisena kokonaisuutena oman mielen, kehon ja sydämensä kanssa. Katja uskoo vahvasti, että jokaisella on mahdollisuus ja oikeus tuntea olonsa itsevarmaksi, onnelliseksi ja ylpeäksi itsestään, riippumatta minkälaisia valintoja he ovat tehneet aiemmin elämässään tai mitä he toivovat kokevansa tulevaisuudessa.

Katja on tällä hetkellä äitiysvapaalla ja ottaa jälleen uusia asiakkaita vuoden 2018 alussa.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Katjasta

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​