Hallitse IBS luonnollisesti

Karista ärtyneen suolen oireet ja suuntaa kohti onnellisempaa elämää

Kun suolisto aiheuttaa ongelmia päivittäin, elämän laatu laskee eksponentiaalisesti; jatkuvat sairastelut yleistyvät, kun immuniteettikyky on matala, energia valuu kuin viemäriin ja mieli on maissa. Tietenkin on olemassa lukematon määrä asioita, joita kannattaa tehdä auttaakseen kehon fysiologisia prosesseja, kuten helpottaa suoliston toimintaa (esim. jättämällä gluteeni pois ruokavaliosta), parantaa suoliston bakteerikantaa hyvillä maitohappobakteereilla, ja syödä terveellisesti.

Jos parhaasi mukaan autat elämäntapavalinnoillasi kehoasi toimimaan normaalisti, ja silti edelleen kärsit ärtyneen suolen oireista, on hyvin todennäköistä, että sinulla on tiedostamaton ja tunneperäinen syy oireille.

Syyt ovat silloin alitajunnassa, ja todistetusti yksi tehokkaimmista ja nopeimmista teistä oireiden parantamiseksi on hypnoterapia

Kontrolloitu tutkimus vuodelta 2004 osoittaa, kuinka hypnoterapia johti yleisten ärtyneen suolen oireiden merkittävään parannukseen. Tutkimuksen tavoite oli arvioida kognitiiviset muutokset mittariston avulla, joka on kehitetty suolen toiminnallisten häiriöiden seurantaan (suurempi lukema vastaa huonompaa tilannetta). Tässä tutkimuksessa 78 IBS potilasta saivat hypnoterapiaa 12 hoitokerran verran, ja tulokset olivat seuraavanlaiset:

Hypnoterapia johti parannukseen IBS-oireiden, elämän laadun, hermostuneisuuden ja masentuneisuuden osa-alueilla.

  • Haitalliset IBS:ään liittyvät havainnot paranivat merkittävästi.
  • Kokonaistulos ja mittariston kaikkien yksittäisten osa-alueiden tulokset pienenivät, eli potilaat kokivat selkeästi vähemmän suoliston toimintaan liittyviä oireita.
  • Yleiset oireet vähenivät, ja korreloivat kognitiivisen mittariston tulosten kanssa.

Gonsalkorale WM, Toner BB, Whorwell PJ. J Psychosom Res. 2004 Mar;56(3):271-8

Soita ja varaa ilmainen puhelinkonsultaatio jo tänään. Näin palkitset itsesi rauhallisen suolen toiminnalla ja saat jälleen mielenrauhan!

 

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​