Esiinny luonnollisen itsevarmasti

Lavakammoisesta inspiroivaksi esiintyjäksi

Pelottaako ajatus puheenpitämisestä yleisölle? Oletko huolissasi, että alat änkyttää tai puhua siansaksaa kaikkien edessä? Pelottaako, että punastut, hikoilet ja vapiset ja kaikki huomaavat, kuinka paniikissa olet? Ehkä ajatus itsensä nolaamisesta kollegojesi edessä tulee mieleen? Ja olet alkanut huomaamaan merkkejä, että arkuutesi hidastaa sinua urallasi tai se täysin estää sinua jakamasta sinulle tärkeää viestiä maailmassa.

Jos vastasit joihinkin näistä myöntävästi, tiedä ettet ole yksin.

Esiintyminen on suurin yksittäinen pelon aihe, jopa yleisempi kuin toisena tuleva kuoleman pelko

Onneksi tähän on olemassa ratkaisu. Hypnoosilla voimme auttaa sinua tulemaan itsevarmaksi, säteileväksi, ja tunnustetuksi julkiseksi puhujaksi, joka ehkä haluat olla. Tai ehkä haluat oppia olemaan täysin oma itsesi lavalla. Ajattele, kuinka näytät esimerkkiä pomoillesi, ja kollegasi ihailevat luontevuuttasi esiintymistilanteissa. Kuvittele, kuinka tämä vaikuttaa sosiaaliseen elämääsi. Näet jo mielessäsi, miten esiintymistaidon erinomainen hallinta auttaa sinua luomaan juuri sellaisen uran, kun SINÄ haluat. Löydä hypnoosin avulla keinot hallita hermosi lavalla, ja vetää loistopuhe – joka kerta. Se on nopeaa, helppoa… ja se toimii.

Ota meihin yhteyttä ja varaa aika.

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​