Lopeta pahat tavat

Lopeta paha tapa vaivattomasti

 

5_Bad Habits

Onko paha tapa elämäsi riesa?

Yrität olla katsomatta kynsinauhojasi, kun olet juuri hermostuneesti taas jyystänyt kynnet aivan lyhyeksi, tai et tiedä miten saisit sanan suustasi, kun puhut ensimmäistä kertaa uusille ihmisille. Alat ehkä tuntea pomon silmät selässäsi, koska et ole vieläkään aloittanut projektia, jonka lupasit toimittaa viime viikolla. Mikä tahansa sinun paha tapasi on, se vaikuttaa jo elämääsi sen verran, että olet valmis tekemään muutoksen ja jättämään sen osaksi menneisyyttä.

Me ymmärrämme, että joskus, kun haluat irti pahasta tavasta, se ei ole vielä halukas lähtemään.

Pahat tavat voivat olla kuin huono tyttö- tai poikaystävä, jonka päästät takaisin elämääsi, vaikka olet kertonut hänelle, ettet halua häntä takaisin

5b_Bad habitsJa samaan tapaan kuin huonossa suhteessa, kun se toinen on tullut takaisin, se on edelleen riesa elämässäsi. Kuinka pitkään annat sen kontrolloida sinua?

Et ehkä halua myöntää, mutta me kaikki tiedämme, että ajan myötä tällaiset asiat vain pahenevat, jos niille ei tee mitään. Sinun paha tapasi saattaa aiheuttaa sinulle häpeän tunnetta, se nolottaa, tekee sinut onnettomaksi ja alat myös tuntea pettymystä itseesi, kun et pysty kontrolloimaan omaa käyttäytymistäsi. Saatat jopa tuntea olosi toivottomaksi ja olevasi yksin tämän ongelman kanssa.

Vaikka asian välttely, kieltäminen tai jopa hyväksyntä voivat toimia jonkun aikaa, paras neuvo on:

Tee asialle jotakin!

Tiivistettynä, saavuttaaksesi muutoksen sinun tulee :

  1. Olla valmis muuttumaan – Sinulla todella täytyy olla tarpeeksi painava syy lopettaa tapa kuin seinään.
  2. Tulla tietoiseksi alitajuisesta tarpeesta käyttäytyä tavalla josta on tullut huono tapa, JA
  3. Olla valmis muuttamaan syvemmät toimintamallit alitajunnan tasolla.

Kysyt ehkä: Miksi alitajunnan tasolla? Siihen on looginen selitys:

On olemassa lukuisia syitä, miksi aloitamme pahan tavan. Esimerkiksi, se oli täysin järkevää ja loogista silloin, kun aloitit sen. Näit ehkä jonkun läheisesti tekevän niin, tai ehkä joku painosti sinua. Kaiken toimintamme takana on lähtökohtaisesti positiivinen tarkoitus huolimatta siitä, kuinka epäloogiselta se nyt tuntuu järkiperäisesti ajateltuna. Sen vuoksi on tärkeää etsiä parempi tapa ilmaisemaan se positiivinen aikomus, joka tämänkin pahan tavan taustalla on.

Mieletön Klinikalla me olemme auttaneet monia ihmisiä pääsemään eroon pahoista tavoista paneutumalla toiminnan todelliseen syyhyn, ja ottamalla huomioon tiedostamattomat tarpeet.

Olipa sinun tapasi jotakin yhtä hyväntahtoista kuin niiskuttaminen – tai toisesta ääripäästä kuten itsepintainen ja jatkuva kovaääninen kiroilu – me voimme auttaa.

Soita ja varaa aika jo tänään.

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​