Lopeta pelot ja ahdistuneisuus

Nopeasti eroon peloista ja ahdistuksesta

Jokainen meistä kohtaa toisinaan tilanteita, jotka aiheuttavat huolta, pelkoa, jopa paniikkia ja ahdistuneisuutta.

Monille nämä ovat normaaleja tuntemuksia, jotka tulevat ja menevät, mutta toiset kokevat ahdistuneisuuden tunnetta toistuvasti ja vahvemmin kuin muut. Tällöin nämä tuntemukset aiheuttavat suurta hätää ja ahdinkoa, pilaten elämästä nauttimisen ja pahimmillaan heikentävät työ-/opiskelukyvyn, vieraannuttavat ihmissuhteista ja sosiaalisista tilanteista.

3_AnxietyOireiden hoitamisen sijaan hypnoterapiassa pureudutaan ahdistuksen ja hädän/pelon tunteen todellisen syyn poistamiseen alitajunnan tasolla. Suurin osa käyttäytymismalleista, tunnereaktioista ja tahdosta riippumattomista reaktioista on alitajunnan ohjaamia. Tämän vuoksi on oleellista, että hoidossa käytetään turvallisia ja toimivaksi osoitettuja tekniikoita ja metodeita tiedostamattomien prosessien muuttamiseksi.

Tämän tyyppisen lähestymistavan tehokkuus on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Esimerkiksi eräässä alan johtavassa amerikkalaisessa lehdessä julkaistussa tutkimuksessa käytettiin lyhyttä korjaavaa hypnoterapiaa, joka osoitti, että hoitojen yhdistelmä palautti ahdistuksettoman toimintakyvyn (American Journal of Clinical Hypnosis, January 1986, Volume 28, Issue 3, pages 138-146).

Samaan tapaan, samassa lehdessä vuonna 2012 julkaistu artikkeli “Cognitive Hypnotherapy for Anxiety Disorders” (suom. Kognitiivinen hypnoterapia ahdistushäiriöön) osoitti, kuinka hypnoterapia on ainakin yhtä tehokas (tai tehokkaampi) metodi ahdistuneisuuden hoitoon kuin käyttäytymisterapia (Volume 54, Issue 4, pages 264-274).

Mieletön Klinikalla me autamme asiakkaita, joilla on ahdistuneisuuden oireita, tai diagnosoitu: 3b_anxiety

  • Yleinen ahdistushäiriö
  • Paniikkihäiriö
  • Sosiaalisten tilanteiden pelko
  • Fobia ja pelkotilat
  • Pakko-oireinen häiriö

Huom! Emme ole psykologeja tai psykiatreja, joten emme diagnosoi ko. sairauksia. Voimme tehdä hoitosuunnitelman yhteistyössä lääkärisi kanssa, jos saat jo psykologista hoitoa.

Soita meille, niin voimme kartoittaa sinun tarpeesi yksilöllisesti.

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​