Lopeta tupakointi tai päihteet

Eroon riippuvuudesta

Onko riippuvuus ottanut sinusta ylivallan? Oletko häviämässä taistelun, vaikka tiedät, että sinä haluat olla ratissa?

2a_AddictionsKärsit ehkä jostakin näistä riippuvuuksista:

  • Päihderiippuvuus (alkoholi, huumeet, tupakka)
  • Ruokariippuvuus (suolainen/makea ruoka, makeiset, kahvi, muut ruoka-ainehimot)
  • Prosessiriippuvuudet (seksi, porno)
  • Työriippuvuus
  • Negatiiviset ajatukset
  • Kontrolliriippuvuus

Me ymmärrämme, kuinka vaikeaa on kohdata stressaava hetki ilman sitä tuttua tupakkaa sormissa, ja kuinka palkitseva se tunne on, kun ottaa ensimmäisen suupalan maukasta kakkua silloin kun kaikki muu elämässä tuntuu olevan menossa alas päin.

Saatat kuulla ihmisten sanovan, että ”Nyt vaan lopetat tuon! Kuinka vaikeaa se nyt voi olla?!”. Tai ehkä itse toistat noita sanoja mielessäsi, mutta kokemuksesi osoittavat toisin. Kun olet väsynyt, tylsistynyt, yksinäinen tai surullinen (tai mikä se sinun kipukohta onkaan), huomaat kuin itsestään meneväsi jääkaapille, hakevasi lisää suklaata, sekoittavasi uuden drinkin, tai kylpeväsi negatiivisissa ajatuksissa. On kuin toimisit autopilotilla, etkä voi sille mitään, vaikka olit juuri päättänyt sen edellisen olevan se viimeinen kerta.

Onneksi apu on lähellä ja elämän suunnan voi muuttaa. Jokainen ihminen tietää, ettei ole loogista haluta pilata omaa ja toisten elämää. Lähes jokaisen riippuvuuden taustalla onkin tunneperäinen päätös, joka on joskus palvellut sinua. Sen vuoksi on mahdollista hyvin helposti ja vaivatta muuttaa sellainen käyttäytymismalli työskentelemällä suoraan alitajunnan tasolla.

Alitajunta on vastuussa tunneperäisistä toiminnoista

2b_Addiction_jumping man

Se on myös 98%:sti kontrollissa ihmisen käyttäytymisestä. Riippumatta siitä, kuinka vaikea riippuvuus sinulla on, tai kuinka synkältä tilanne näyttää, me voimme auttaa sinua löytämään vastaukset ja kääntämään suunnan kohti parempaa. Autamme sinua pääsemään yli riippuvuudesta käyttämällä ainutlaatuista terapiatekniikoiden yhdistelmäämme, joka on tieteellisesti todistettu toimivan paremmin kuin moni muu terapia (kts. Alla tiivistelmä tutkimustuloksista).

Hypnoterapiapalvelumme riippuvuuden lopettamiseen on osoittautunut hyvin tehokkaaksi asiakkaillemme, ja se voi auttaa myös sinua! Soita siis meille ja varaa ilmainen puhelinkonsultaatio.

Tutkimustausta (englanniksi):

With over 80% success rate, hypnotherapy has been proven to be one of the most successful methods to eliminate addictive behavior, like smoking.

A study conducted in a clinical setting shows how an individualized 3-session hypnosis treatment led to 81% smoking cessation rate after the treatment. One year after the treatment 48% of them were still non-smokers, and as high as 95% of the participants were satisfied with the treatment they received.

Gary R. Elkins & M. Hasan Rajab (2004) “Clinical Hypnosis For Smoking Cessation”, International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis, Jan 2004, 52 (73-81)

 

The hypnosis can facilitate greater self-control and self-discipline in dealing with stress, social pressures and destructive cravings, and it can also promote growth.

William A. Miller Jr. PhD (1991) “Using Hypnotherapy in Communicating with the Recovering Addicted Patient” Alcoholism Treatment Quarterly, Vol 8, Issue 1, (1-18)

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​