Paranna huippusuorituksia

Matkalla huipulle!

Haluatko päästä pidemmälle? Juosta nopeammin, nostaa enemmän rautaa salilla, tehdä enemmän myyntiä, tai hallita tunteesi paremmin treidauksessa?

Vai onko sinulle kenties tärkeää olla paras mahdollinen versio itsestäsi? Olla paras isä tai äiti?

Tavalla tai toisella jokainen meistä haluaa kasvaa ja kehittyä

11_peak performanceToisilla se on fyysisellä puolella, toisilla se on henkistä kasvua. Julkiset esiintyjät toivovat suurempaa yleisöä kuulemaan heidän tuotantoaan tai tärkeää viestiä lavalta. Maratonin juoksija haluaa haastaa itsensä uuteen huippusuoritukseen. Perheen äiti haluaa tarjota mahdollisimman tasapainoisen ja rakastavan kasvuympäristön lapsilleen ja haluaa löytää keinot hallita omia kiukkupuuskiaan. Halu kehittyä on luonnollista ja tervettä eheälle ihmiselle.

Kehittyäkseen paremmaksi valitsemallaan elämänalueella, ihmisen on tavalla tai toisella kehitettävä psykologisia taitojaan. Olipa sitten kyse tunneälystä vanhemmuudessa, tai kovan fyysisen paineen alla toimimisesta, ihmismielen tietoiset ja tiedostamattomat osat on oltava linjassa halutun tuloksen suhteen.

Kun puhutaan huippusuorituksista, joissa ihmisen fyysinen kapasiteetti on koetuksella, psykologia näyttelee myös äärimmäisen suurta roolia. Meillä kaikilla on n. 80% fyysisestä(kin) kapasiteetista ns. varastossa, mahdollisia henkeä tai turvallisuutta uhkaavia tilanteita varten. Nämä resurssit on mahdollista saada käyttöön valjastamalla syvemmät alitajunnan osat mukaan suoritukseen.

Onko sinulla päämäärä tiedossa ja motivaatio hallussa, mutta asiat eivät ihan etene tavalla, jota toivoisit? Ehkä valmistautumisaika on loppumassa kesken? Tai onko harjoittelemasi esitys kaiken tekemäsi työnkin jälkeen lattea?

Kun panokset ovat korkealla on tärkeä antaa parastaan, fyysisesti, ja psyykkisesti

Mieletön Klinikalla voit treenata alitajuntaasi olemaan avuksi tiukan paikan tullen. Käytämme huipputason tekniikoita ja prosesseja löytääksemme ja poistaaksemme syyt, jotka estävät sinua pääsemästä täyteen potentiaaliisi.

Ihmismieli voidaan jakaa kahteen osaan: tietoiseen ja tiedostamattomaan mieleen. Tietoinen mieli on vastuussa rationaalisista päätöksistä ja tiedostamaton hallitsee tunneperäisiä prosesseja. Nimensä mukaisesti olemme tietoisia tiedostetun mielen ajatuksista, mutta alitajunnan prosessit ja ajatukset ovat normaaliolosuhteissa tiedostamattomia.

11b_peak performanceKäyttämällä erilaisia hypnoosin, NLP:n ja mielenvalmennuksen menetelmiä on mahdollista luoda yhteys näiden kahden osan välille, löytää mikä estää sinua pääsemästä tavoitteeseesi, ja ratkaista ongelma alitajunnan tasolla. Tämän jälkeen tehokkaan positiivisen suggestion avulla voimme juurruttaa uusia haluttuja toimintamalleja mieleesi, jotka auttavat sinua menestymään haluamallasi alueella.

On tärkeää tietää, että hypnoosi ei ole ”mielen kontrollointia”. Vaikka olet hyvin rentoutunut hoidon aikana, olet täysin tietoinen ympäristöstäsi ja siitä, mitä hypnoterapeutti sanoo. Tämän vuoksi kenenkään on mahdotonta ”ohjelmoida” jotakin tai pakottaa sinut tekemään mitään, mitä et halua tehdä. Hypnoosi on täysin turvallinen, helppo ja tehokas tapa parantaa omaa suoritusta, tai löytää se parempi ”piilossa ollut” puoli itsestä. Monet huippu-urheilijat käyttävät hypnoosia mielen valmennuksessaan loistavin tuloksin.

Jos olet valmis siirtymään seuraavalle tasolle, ja haluat kokea, mihin mielesi kykenee, ota yhteyttä ja varaa aika.

Odotamme innolla soittoasi.

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​