Pääse yli exästä

Paras tapa päästä yli exästä

Ero voi tuntua pahemmalta kuin kipeä isku vyön alle. Yhtäkkiä mikään ei enää huvita. Et pääse ylös sängystä. Olet hämmentynyt, epätietoinen ja purskahdat hervottomaan itkuun ilman mitään selkeää syytä. Et saa nukuttua, et jaksa käydä töissä, ja jokainen musiikkikappale muistuttaa yhteisistä ajoista ja saa sinut pois tolaltasi. Ystäväsi tekevät parhaansa piristääkseen sinua, mutta jotenkin tuntuu, etteivät he vain ymmärrä, miltä sinusta tuntuu.

4a_get over with exMaailmasi on musertunut, etkä siedä ajatusta, että ero vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin. Haluat päästä asian yli, muttet oikein tiedä miten? Tuntuu kuin olisit noidankehässä, josta on mahdoton löytää tie ulos. Älä kärsi enää pidempään! Hypnoosi voi auttaa sinua pääsemään takaisin omille jaloillesi, jopa kaikkein traumaattisimmankin eron jälkeen.

Mieletön Hypnoterapia on auttanut monia eroa tekeviä miehiä ja naisia pääsemään yli vaikeasta jaksosta, ja löytämään elämisen ilon ja lopulta uuden, paremman rakkauselämän.

Jos sinä olet valmis jättämään menneet, ja suuntaamaan kohti parempaa huomista, varaa ilmainen konsultaatio, ja keskustele tilanteestasi luottamuksellisesti. Me autamme mielellämme.

Luonnostaan ihmismieli haluaa ja pystyy löytämään rauhan tietyn elämänvaiheen päätyttyä. Suuntana on kasvu ja parempi tulevaisuus.

Eikö olisikin hienoa, jos olisi mahdollista vain unohtaa ex? Aivan kuin te ette olisi koskaan tavanneetkaan? Eikö olisikin hyvä, jos koko muiston voisi hävittää mielestä, ja kaikki olisi taas kuin tyhjä kanvas? Vaikka tämä saattaa kuulostaa hyvältä, tämä EI OLE se tapa, jolla ”Eroon exästä” –hypnoosi toimii!

Vaikka muistojen pyyhkiminen saattaakin tuntua nopealta ja helpolta tavalta, se ei ole lainkaan ideaalitilanne pitkällä tähtäimellä lähinnä näistä kahdesta syystä:

  1. 4b_get over your exJos muiston poistaa mielestä, se ei suoraan poista tunteita, jotka liittyvät ko. muistoihin. Ainoa tapa päästä yli tunteista, kuten masennus, viha, katkeruus ja hylätyksi tulemisen tunne, jotka ovat tyypillisiä erossa, on työstää tunteet turvallisessa ympäristössä, ja siten päästää niistä irti. Vain hyväksyntä ja henkilökohtainen kasvu voivat taata mielenrauhan eron jälkeen.
  2. Historialla on tapana toistaa itseään. Jos et ole tietoinen, mitä itseäsi vahingoittavia asioita tai virheitä teit edellisessä suhteessasi (esim. partnerin valinta, yhteisten arvojen löytäminen jne.), sinä hyvin todennäköisesti tulet toistamaan samat virheet. Rehellisesti tarkastelemalla ja ymmärtämällä, mikä meni pieleen, sinun on mahdollista tunnistaa, mitkä suuremmat tiedostamattomat tunneperäiset seikat ovat vaikuttaneet toimintaasi ja valintoihisi. Kasvattamalla tietoisuuttasi omista toimintaa ohjaavista tekijöistäsi, varmistat sekä henkisen kasvun että paremmat tulevaisuuden valinnat. Tämä johtaa vääjäämättä kestävämpään, vakaampaan ja onnellisempaan rakkauselämään jatkossa.

Jos haluat löytää itsesi ja palata tasapainoon, soita ja varaa aika.


Tunnetko olevasi ansassa? Hypnoosi voi auttaa tekemään päätöksen ja löytämään rohkeuden irrottautua tuhoisasta suhteesta.

Ehkä suhteesi ei ole vielä loppu, mutta tiedät haluavasi lopettaa sen. Sinun on vain jostain syystä vaikeaa tehdä lopullinen päätös. Usein on helppo tietää, ettei halua enää jatkaa, mutta vaikea uskaltaa tehdä asialle mitään. Ei ole harvinaista ihmisille tuntea olevansa kuin ansassa toimimattomassa suhteessa. Tämä yleensä tapahtuu jostakin seuraavista syistä:

① Osa sinusta edelleen rakastaa puolisoasi

Vaikka et ole suhteessa onnellinen, osa sinusta yhä välittää puolisostasi syvästi. Tämä on täysin luonnollista; se, että olette päätyneet ylipäätään yhteen osoittaa, että välillänne on ollut yhteys ja suhteessa on tiettyjä alueita, jotka ovat olleet miellyttäviä. Joka tapauksessa, on tärkeää oppia tunnistamaan tunneperäinen kiintymys puolisoosi ja niihin ”vanhoihin hyviin aikoihin”, ja toisaalta katsoa tämän hetkistä tilannetta realistisesti. Mieti, miten suhde vaikuttaa henkiseen hyvinvointiisi ja tunne-elämän tasapainoosi pitkällä aikavälillä? Jos negatiiviset tai tuhoisat asiat ovat suuremmassa roolissa tämänhetkisessä suhteessasi kuin nautintoa ja mielihyvää tuovat asiat, silloin on aika päästää irti.

② Pelkäät sinkuksi joutumista

Sinä saatat löytää itsesi huonosta suhteesta ei siksi, että olet onnellinen vaan siksi, että pelkäät kuollaksesi yksin jäämistä. Tämä on hyvin yleistä.

Yleensä, tällaisen pelon voi jakaa kolmeen osaan:

1) Pelkäät yksinoloa

Heti eron jälkeen tämä pelko yleensä aina tulee esiin lähes jokaisella. Jos olet tottunut viettämään kaikki viikonloppusi puolisosi kanssa, ja nyt hän on poissa, sinulla tulee olemaan aikoja, jolloin mietit mitä tehdä. Tämä johtuu aikataulun muuttumisesta. Tärkeintä on käyttää tämä mahdollisuus hyödyksi ja tehdä itseä miellyttäviä asioita, joihin sinulla ei aikaisemmin ollut aikaa.

2) Pelkäät kohdata elämän haasteet ilman jotakuta toista ”siinä vieressä”

Totuus on, että ihmiset ovat yleensä paljon sitkeämpiä kuin uskovat olevansa, ja huomattavasti kykenevämpiä kuin itseltään odottavat. Lisäksi, vaikka sinulla ei olisi sitä tiettyä ihmistä lähellä, niin sinulla on edelleen ystävät ja perhe tukenasi.

3) Pelkäät, ettet enää ikinä löydä ketään toista vierellesi

Tilastollisesti katsoen, Suomessa on kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka a) ovat samassa ikäluokassa kanssasi, b) jotka jakavat samanlaiset mielenkiinnonkohteet, c) jotka sinä todennäköisesti koet puoleensavetäväksi, ja d) jotka puolestaan pitävät sinua kiinnostavana. Nämä ovat kaikki potentiaalisia partneri-ehdokkaita. Vaikka näiden ihmisten tapaaminen voi viedä aikaa, se voi toisaalta olla hyväkin asia, sillä henkilökohtainen kasvu ja edellisestä erosta toipuminen ja eheytyminen myös ottaa aikansa. Moni suhde, joka on aloitettu liian pikaisesti edellisen jälkeen on harvoin menestys, vaikka ihmiset olisivat toisilleen sopivia. Tosin poikkeuksiakin on.

③ Et luota omaan harkintakykyysi

”Mä luulen, et haluan erota, mut mitä jos oonkin väärässä?!”

Myös tällainen sisäinen taistelu on yleistä. Usein tämä on kahden edellisen tekijän yhdistelmä. Kuitenkin, samalla tavalla kuin monien muiden tärkeiden päätösten kanssa elämässä, on tärkeää, että luotat intuitioon, siihen sisäiseen ääneen, joka meillä kaikilla on. Lähes aina sinun ensimmäinen vaistonvarainen ajatus on oikea, ja virheitä tulee tehtyä ainoastaan silloin, kun alat liikaa ajattelemaan asiaa puolelta ja toiselta, ja vähättelemään aiempia tuntemuksiasi. On siis tärkeää kuunnella, ja antaa arvoa sille, mitä aidosti uskot tekevän sinut onnelliseksi. Sitten vain tekemään ne oikeat ratkaisut sen saavuttamiseksi.

Jos olet tuhoisassa suhteessa, etkä tiedä mitä tehdä, hypnoterapia voi auttaa sinua löytämään vastaukset, ja antamaan voimia oikeiden päätösten läpiviemiseen. Vain sinä tiedät, mikä on sinulle oikea ratkaisu, ja me voimme auttaa sinua pääsemään sen äärelle.

Soita, ja varaa ilmainen konsultaatioaika jo tänään.

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​