Pudota painoa luonnollisesti

Löydä tie ihannepainoosi

Me autamme sinua luopumaan tunnesyömisestä, rajoittavista uskomuksista ja huonoista tavoista, jotka estävät sinua pääsemästä ihannepainoosi

Ihannepainoon pääseminen nähdään usein vaativana itsekuria ja kovaa työtä edellyttävänä prosessina, jonka seurauksena joudumme uhraamaan kaiken nautinnon elämässä. Yleensä tällainen lähestymistapa johtaa painon jojo-efektiin, kun armeijamaisen kurinpidon jälkeen itsehillintä pettää, tehdyt lupaukset murenevat ja vaa’an lukema nousee uuteen huippuunsa.

1a_weightlossMitä jos painon hallinta voisi olla helppo ja luonnollinen prosessi?!

Valjastamalla mielesi resurssit terveen ja hyvinvoivan kehon saamiseksi, on mahdollista juurruttaa mieleen uudet tavat, jotka auttavat painonpudotuksessa, ja muokata sinun motivaatiotasi tavalla, joka helpottaa sinua tekemään oikeita valintoja. Kenenkään ei tarvitse turvautua käyttämään tahdonvoiman ja itsekurin rajallisia voimavaroja valintojensa tekemiseen, vaan muutos voidaan saada aikaan paneutumalla todellisiin syihin ja niiden korjaamiseen luonnollisesti.

On toki muitakin syitä painonhallinnan ongelmiin kuin vain tavat ja motivaatio. Mieletön klinikalla olemme asiakastyössämme huomanneet, kuinka alhainen omanarvontunto, terveiden rajojen puute, itseluottamus ja pelot voivat olla piilevä syy kehon tarpeelle rakentaa ”suojamuuri”. Usein painonhallinnan syvällisempi puoli on täysin unohdettu pikadietti-tarjouksissa ja muissakin pelkkään fyysiseen puoleen panostavissa laihdutusohjelmissa. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää varmistaa, että myös sisimmässäsi tunnet olevasi arvokas, ja oikeutettu kauniiseen ja energiseen kehoon. Kun tämä toteutuu, keho alkaa ilmaisemaan syvempiä tuntemuksia ja se näkyy myös ulospäin! Kaikki tämä on muutettavissa alitajunnan tasolla, ja kun syvemmät esteet ja hidasteet on poistettu, painonpudotus on todistetusti osoittautunut helpoksi ja vaivattomaksi.

“Suosittelen Chrisin hoitoa kaikille, jotka haluavat parantaa elämäänsä. 1b_weightlossHypnoterapia todellakin toimii, ja nopeasti! Ja vaikka se vaatii rohkeutta katsoa oman mielensä syvyyksiin, se on niin sen arvoista. Just go for it.

Nainen, 29, Perth, Länsi-Australia

Jos haluat kokea tämän kaltaisen matkan ihannepainoosi, ota yhteyttä ja varaa oma ilmainen konsultaatioaikasi heti, niin pääset nopeasti alkuun.

Comments

comments

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​