Terapeutit tutuiksi

Mieletön auttaa yksilöitä ja ryhmiä laittamaan elämän kuntoon..

..ja nostamaan huippusuoritukset uudelle tasolle

Palvelumme on henkilökohtaista, ja asiakaslähtöistä. Emme usko ”one size fits all” menetelmiin, vaan räätälöimme palvelun yksilön tarpeiden mukaisesti. Varmistamme tämän kuuntelemalla, esittämällä tarkentavia kysymyksiä ja asiakkaan kertoman perusteella valitsemme parhaan lähestymistavan, jotta hän voi saavuttaa tavoitteensa tehokkaasti ja luonnollisesti. Me autamme sinua löytämään vastaukset ja ottamaan askeleen parempaan haluamallasi elämän osa-alueella.

IMG_6221Toisin kuin monet hypnotistit, meidän kansainvälisesti rekisteröityneet terapeutit ovat kouluttautuneet laaja-alaisesti henkisen hyvinvoinnin alalla, ja keränneet arvokasta kokemusta integratiivisista mielen hallinnan tekniikoista, kuten suggestio, regressioterapia, Ericksonin hypnoosi, hypnoanalyysi, osien yhdistämisterapia, aikajanaterapia, EFT -Meridiaaniterapia ja NLP (Neuro-linguistic programming).

Terapeuttimme erottuvat joukosta heidän myötätuntoisen ja ymmärtävän lähestymistapansa ansiosta. Meidän tehtävämme on varmistaa, että heti ensimmäisestä tervehdyksestä lähtien tunnet olosi tervetulleeksi ja luonnolliseksi, ja huomaat kuinka sinulle räätälöidyt tekniikat ovat juuri mitä tarvitset.

Terapeuttimme ovat kansainvälisesti tunnustetun Australian Hypnoterapia Järjestön (AHA) rekisteröityjä jäseniä.

 

Chris McLeod

Meet Chris our Principal Mind Trainer

Master Clinical Hypnotherapist, B.Sc. (Chemical Eng), B.Sc. (Accounting)

Chris is a trusted tour guide into your mind. He wants to help people to unlock the secret to their own freedom and happiness, and to experience every day with the joy that life has to offer. Chris believes in the infinite capabilities of the human mind, and that each and every one of us is their own healer.

 

Click to read a bit about Chris

Katja Laukkanen

Tutustu Katjaan, toiseen johtavaan hypnoterapeuttiimme

Dip. Of M. Psych, KTM 

Katja on intohimoinen kokonaisvaltaisen terveyden puolestapuhuja. Hän haluaa auttaa muita löytämään parhaan mahdollisen tavan elää ja toimia tasapainoisena kokonaisuutena oman mielen, kehon ja sydämensä kanssa. Katja uskoo vahvasti, että jokaisella on mahdollisuus ja oikeus tuntea olonsa itsevarmaksi, onnelliseksi ja ylpeäksi itsestään, riippumatta minkälaisia valintoja he ovat tehneet aiemmin elämässään tai mitä he toivovat kokevansa tulevaisuudessa.

Katja on tällä hetkellä äitiysvapaalla ja ottaa jälleen uusia asiakkaita vuoden 2018 alussa.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää Katjasta

YHTEYSTIEDOT
+358 40 936 2264
Ma-Pe 9-19
La 10-15
Vastuunvapautus​
Modernin Psykologian harjoittajat eivät ole rekisteröityjä psykologeja, eivätkä anna mielenterveyssairauksien diagnooseja. ​ Tulokset, joita mainitaan näillä sivuilla edustavat erinomaisia tuloksia, ja jokainen ei välttämättä sellaisia koe. Sinun tuloksesi riippuvat halukkuudestasi muuttua, hypnoterapian hyötyjen vastaanottokyvystäsi, aiemmista kokemuksistasi ja muista tekijöistä.​